Even voorstellen

Wie fikst het?

In 1996 studeerde ik af als “sociaal cultureel werker” en startte mijn loopbaan in de sociale sector. 

 

De grondige verbouwingswerken in onze gezinswoning wekten mijn interesse in de deelaspecten van een verbouwing.

Bij Syntra behaalde ik mijn diploma: “installateur sanitair en centrale verwarming”. 

Ik zette uiteindelijk de stap in een andere beroepswereld via “De Klussenier”. Hier leerde ik hoe een onderneming uit te bouwen en door de samenwerking met vele stielmannen deed ik heel wat ervaring op in de verschillende facetten van een verbouwing.

 

Na 6 jaar wil ik mijn eigen accenten leggen en sinds 2015 heb ik mijn eigen onderneming onder de naam “FIKST” opgestart. 

Hierbij wil ik mijn veelzijdigheid in renovatieprojecten kenbaar maken. Naast zolderrenovaties wil ik me vooral toeleggen op de renovatie van een badkamer

Renovatieprojecten

Een renovatieproject hoeft niet altijd de verbouwing van het hele huis te betekenen, met zwaar breekwerk en veel stof gedurende maanden…

 

Elke ingreep binnenshuis kan gezien worden als een project. Veelal gaat het over de vernieuwing van een badkamer, de renovatie van een zolder of een andere ruimte.

 

        Onze badkamer is veel klaarder en ruimer geworden door de witte tegels, het verlaagd plafond met spotjes en lichte meubels. Het bad werd al lang te weinig gebruikt, we hebben het dan maar vervangen door een inloopdouche. Door het opschuren en vernissen van de houten vloer blijft het authentieke karakter van onze badkamer overeind.         

Kleur brengen we door enkele accenten bv een blauwe vaas of kleurrijke handdoeken.”

 

        “2 extra Velux-dakvensters zorgen voor meer licht op onze zolder. Het dak was al een beetje geïsoleerd maar werd nu grondig geïsoleerd volgens de geldende normen en de regels van de kunst. Gipsplaten op het plafond maakten onze zolder veel ruimer. Met nog een scheidingswand en vloerbekleding toverden we onze vuile donkere zolder om tot 2 gezellige kamers met veel licht en warme kleuren.”

Ik ga graag aan de slag vertrekkende van de bestaande toestand, wat voor verbetering vatbaar is of eventueel aan vervangen toe is. 

Een duidelijk afgebakend project waarbij verschillende vakgebieden worden gecombineerd en de juiste volgorde wordt gerespecteerd. 

Zulke verbouwingen kunnen vaak op korte tijd worden gefikst.

 

Heb je een ruimte waar je een andere uitstraling en bestemming aan wilt geven? Ik kom graag langs om naar je verhaal te luisteren en bespreek samen de mogelijkheden en welke werkzaamheden vereist zijn om je droomproject tot een goed einde te brengen.

 

Doorgaans maak ik dan een vrijblijvende offerte. Dit bespreken we samen, om eventueel aan te passen en uiteindelijk te komen tot een overeenkomst waar iedereen zich in kan vinden.

Met duidelijke afspraken en een correcte opvolging komen we tot het gewenste resultaat.

 

Kijk gerust eens verder  naar gerealiseerde projecten…